Skip to content
CARROSSERIEFABRIEK
CUSTOM MADE 3D-ONTWERP
KWALITEIT
MODERNE TECHNIEKEN

UNIEK 3D-LAADPLAN VOOR VRACHTWAGENS

Het correct en effectief laden van een vrachtwagen kan uitdagend zijn. Bij Theo Mulder BV creëren we passende laadplannen voor iedere vrachtwagen. Ieder stukje ruimte mag benut worden in zowel de lengte, breedte als hoogte. Daarom leveren wij geen standaard transportdoos waarvan meer dan tien procent leeg blijft. Benieuwd naar de unieke laadplannen van Theo Mulder? Wij vertellen u graag meer.

UW IDEALE 3D-LAADPLAN

Wij maken een laadplan dat precies past bij uw unieke transportbehoeften. Hoeveel en wat voor soort lading u wilt inladen? En hoe wilt u bij de goederen komen als ze eenmaal ingeladen zijn? Onze gespecialiseerde tekenaars gaan, op basis van uw transport- en toegangswensen, aan de slag met een 3D-ontwerp van de carrosserie.

3D-TEKENING VAN UW LAADPLAN

Het 3D-ontwerp wordt opgeleverd in de vorm van een tekening. Onze experts maken aan de tekentafel een uitgewerkte en gedetailleerde tekening van uw vrachtwachten. De tekening is tot in detail uitwerkt, zo krijgt u een volledig beeld van de mogelijkheden. Denk hierbij aan details als de toegangsdeuren, de verlichting, de laadklep, de transportkoeling, de transportrekken of de palletplaatsen. Alle wensen worden meegenomen in de 3D-tekening.

PRODUCTIE

Bent u helemaal tevreden over het ontwerp? Dan starten wij de productie van uw carrosserie. De 3D-tekeningen worden volledig omgezet in bouwtekeningen. Wij gebruiken voor elk wand- en dakpaneel één stuk materiaal. Hierdoor ontstaat er een zeer stevige carrosserie die meer dan vijftien jaar mee gaat.

SERVICE VAN THEO MULDER

Als uw nieuwe carrosserie is opgeleverd, stoppen onze diensten voor u niet. Bij Theo Mulder B.V. hebben we onze eigen APK & onderhoud afdeling waar onze gespecialiseerde monteurs altijd klaar staan om u te helpen. Klop daarom gerust bij ons aan voor advies en eventueel onderhoud. Bovendien is onze storingsdienst, in geval van storing, dag en nacht bereikbaar.

WILT U EEN PERSOONLIJK EN UNIEK LAADPLAN?

Bent u benieuwd geworden naar de mogelijkheden voor uw unieke vrachtwagen laadplan? Onze tekenaars gaan graag aan de slag met uw ontwerp, dus neem gerust contact met ons op!

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top