Skip to content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
KWALITEITSMATERIALEN
EIGEN ONTWERP

BELETTERING BIJ THEO MULDER BV

Theo Mulder BV verzorgt belettering voor vrijwel alle soorten ramen en voertuigen. Of het nu gaat om een etalageruit of een glazen scheidingswand, of een vorkheftruck of een personenwagen: wij beletteren het. U kunt kiezen voor enkelvoudige teksten, maar ook complete autoreclame bestaande uit teksten, afbeeldingen en logo’s. De mogelijkheden zijn eindeloos.

VOORDELEN AUTOBELETTERING

Een beletterde auto heeft een aantal voordelen. Het vergroot uw naamsbekendheid, u bent als het ware het rijdende visitekaartje van uw bedrijf. Daarnaast ziet een voertuig met belettering er verzorgd en professioneel uit en zorgt een opvallende autobelettering ervoor dat mensen uw bedrijfsnaam sneller onthouden.

MOGELIJKHEDEN AUTOBELETTERING THEO MULDER BV

De basis van autobelettering bestaat uit teksten die op de (nagenoeg) vlakke delen van een voertuig worden geplakt. Bij de belettering van bedrijfsauto’s wordt meestal de bedrijfsnaam, de website, het telefoonnummer en een korte dienstenomschrijving weergegeven. U kunt er ook voor kiezen om uw voertuig te beplakken met een afbeelding. Een afbeelding zegt vaak meer dan duizend woorden, een handig middel om een beeld te schetsen van uw bedrijf. Ten slotte verzorgen we bij Theo Mulder ook een complete autobelettering: een carwrap over de hele (of een gedeelte van) de auto, bestaande uit afbeeldingen, teksten en logo’s. Onze designers maken samen met u een ontwerp waarin uw wensen tot uiting komen. Zo is uw autoreclame of -belettering volledig afgestemd op uw wensen.

MATERIALEN

Voor de belettering van uw voertuig gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen van 3M en Avery. Hierdoor kunnen wij meerdere jaren garantie bieden op hechting en kleurechtheid. Wij snijden de teksten voor uw autobelettering met onze snijplotter uit gekleurd folie.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten over de uitgebreide mogelijkheden van autoreclame en -belettering van Theo Mulder? Neem gerust contact met ons op. Onze specialisten helpen u graag verder!

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top