Skip to content
VOETBALBORD
RECLAMEBORD
SPONSORBORD
ONTWERP

VAL OP MET EEN VOETBALBORD LANGS DE LIJN

Reclameborden langs de lijn bij uw favoriete sportclub zorgen voor zichtbaarheid. Daarnaast geven ze kleur aan het sportcomplex en draagt het bij aan inkomsten van de vereniging. Op zoek naar een opvallend voetbalbord in een bepaald formaat om uw zichtbaarheid langs de lijn te realiseren? Theo Mulder zorgt voor een passend ontwerp, afgestemd op uw wensen en een bord dat lang meegaat.

VOETBALBORD

Wij maken voetbalborden van verschillende materialen en op een vakkundige manier. De keuze voor het materiaal hangt af van de sportclub waar u reclame wil gaan maken. Het voetbalbord wordt langs het sportveld bevestigd en moet bestand zijn tegen de klappen van ballen. Een stevig bord is dus erg belangrijk. Daarom wordt er langs het voetbalveld gebruikgemaakt van 6mm dik High Pressure Laminate borden. Dit materiaal wordt ook wel laminaat of kunststofplaat genoemd. Wilt u reclame maken langs een hockeyveld? Dan gebruiken wij nog dikker materiaal, namelijk de 10 mm HPL borden. Zo bent u verzekerd van het feit dat het bord niet direct kapotgaat zodra er een hockeybal op komt.

DIVERSE MATEN

Elke sportclub werkt met andere maten voor een voetbalbord. Daarom is het belangrijk om bij de sportclub waar u reclame gaat maken na te vragen welke maten zij hanteren. Het is erg zonde als na het produceren van het voetbalbord, het niet blijkt te passen. De meest voorkomende maten van voetbalborden zijn 2,5 tot 3 meter lang en 75 of 80 cm hoog. Bij Theo Mulder is het ook mogelijk om langere of hogere borden te laten produceren. Kiest u bijvoorbeeld voor een bord van 75 cm hoog en 10 meter lang? Geen probleem. Let wel op dat zulke grote borden dan uit meerdere delen bestaan.

VOETBALBORD PLAATSEN

Heeft u het ontwerp klaar? Dan gaan wij met uw voetbalbord aan de slag. Nadat wij het ontwerp op het bord hebben gedrukt is het bord klaar voor plaatsing. De meeste sportclubs hebben een eigen montageteam om het bord te plaatsen. Dit team zorgt ervoor dat alle voetbalborden op dezelfde manier worden geplaatst en ook op de juiste plek hangen. Heeft uw desbetreffende club geen montageteam dan kunnen wij de borden ook op locatie plaatsen. Het is gewenst om aan de sportclub te vragen wat hier het protocol voor is, dan kunnen wij hier rekening mee houden.

VRAAG EEN OFFERTE AAN VOOR UW EIGEN VOETBALBORD

Klaar om reclame te maken langs de lijn? Kies voor een voetbalbord met uw logo, bedrijfsnaam of een passende afbeelding. Bij Theo Mulder helpen we u hier graag bij. Stuur uw ontwerp of idee via de mail naar ons toe. Heeft u nog vragen of wilt u de mogelijkheden bespreken? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag met een opvallend voetbalbord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top