Skip to content
MASTVLAG
BANIERVLAG
VLAGGENMAST
ONTWERP

UW VLAG HOOG IN DE MAST

VLAGGEN EN MASTEN

Vlaggen zijn er in veel soorten en maten. De mast bepaalt welk type vlag u nodig heeft. De meest gebruikte zijn de mastvlag en de baniervlag.

VLAGGEN

De mastvlag is de standaard wapperende vlag en deze is verkrijbaar vanaf 70×100 cm tot 300×500 cm.
De baniervlag wordt recht gehouden door een banierhouder bovenin de mast. Het voordeel van de baniervlag is dat ook als het niet waait het beeld altijd zichtbaar is. De verkrijgbare maten zijn vanaf 80×200 cm tot 150×600 cm.

Het is belangrijk om het formaat van uw vlag af te stemmen op de lengte van de vlaggenmast. Basisregel in deze is dat de onderzijde van de vlag bij windstil weer 3 meter boven de grond blijft.

MASTEN

De masten zijn uit verschillende materialen (hout, aluminium en polyester) en in meerdere vormen (rond of conisch) te maken en ook voor het hijsen van de vlag zijn er meerdere mogelijkheden.
Afhankelijk van de locatie, de gewenste hoogte en de wisselfrequentie voorzien wij u van een passend advies.

PLAATSEN VAN DE MASTEN

Let op voordat u één of meerdere masten besteld. Het plaatsen van masten is normaal gesproken vergunningplichtig dus informeer bij uw gemeente naar de regelgeving. Tevens moet er bij het plaatsen van de mast gegraven worden dus let op dat er geen kabels lopen op de plek waar u de mast(en) in gedachte heeft.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top