Skip to content
VOETBALBORD
RECLAMEBORD
SPONSORBORD
ONTWERP

VOETBALBORD: RECLAME LANGS DE LIJN

VOETBALBORD

Het voetbalbord is eigenlijk gewoon een reclamebord maar natuurlijk speelt de clubliefde hierin een grote rol. Het levert een klein stukje publiciteit op maar het steunen van je club is hier zeer nauw mee verbonden.

VOETBALBORD MATEN

De gangbare maten voor een enkel bord zijn 2,5 tot 3 meter lang en 75 of 80 cm hoog. Er zijn ook langere en hogere borden van bijvoorbeeld 75 cm bij 10 meter lang of 1,6 meter bij 5 meter maar die bestaan dan uit meerdere gedeeltes. Vraag dus goed na bij je eigen vereniging die je wilt steunen welke maat de borden moeten zijn, anders kan het zijn dat ze net niet passen.

MATERIAAL

Het voetbalbord is gemaakt van 6 mm dik HPL. Dit is een zeer sterk en slagvast materiaal wat niet vervormt als er hard een bal tegen aan komt. Op de HPL-plaat wordt de sticker met de reclameprint aangebracht.
Voor de hockeyverenigingen gebruiken we 10 mm HPL omdat de impact van een hockeybal aanzienlijk hoger is als een voetbal.

PLAATSING BORDEN

De borden kunnen wij ook voor u plaatsen maar veel verenigingen hebben hiervoor een montageploeg bestaande uit de nodige vrijwilligers. Dit doen ze om ervoor te zorgen dat alle borden op dezelfde wijze geplaatst worden en omdat elk bord dan ook op de juiste plaats komt. Informeer dus even bij uw club.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top