Skip to content
SPUITERIJ
SCHADEHERSTEL
DESIGN
VRACHTWAGEN SPUITEN

Vrachtwagen spuiterij van Theo Mulder

Vrachtwagens leggen dagelijks vele kilometers af en worden gezien door duizenden mensen op de weg. Het is dan ook een goed vervoersmiddel om reclame mee te maken. Door uw vrachtwagens te voorzien van uw huisstijlkleuren, logo of andere vorm van reclame, geeft u de wagens meteen een representatieve uitstraling. Bij de vrachtwagen spuiterij van Theo Mulder is veel mogelijk. Benieuwd wat wij voor u kunnen betekenen?

SPUITERIJ VOOR VRACHTWAGENS

In de vrachtwagen spuiterij van Theo Mulder kunnen wij uw carrosserie in elke gewenste kleur en opdruk leveren. In de spuiterij brengen wij de basiskleur op uw carrosserie aan. Vervolgens werken wij nauw samen met de afdeling reclame voor de juiste bedrukking. Hiermee toveren wij uw vrachtwagen om tot een rijdend visitekaartjes van uw bedrijf.

ONTWERP

Voor de mooiste resultaten werken wij samen met de reclameafdeling. Zowel voor nieuwe als bestaande carrosserieën maakt de reclameafdeling het ontwerp. Deze brengen we daarna aan op de wagen in onze vrachtwagen spuiterij. Nadat het design is aangebracht, voorzien wij de gehele vrachtwagen nog van een extra vernislaag. Zo blijft het design jaren beschermd tegen weersinvloeden.

MEER DAN ALLEEN VRACHTWAGENS SPUITEN

Heeft u naast de vrachtwagens nog meer voertuigen die een nieuw jasje nodig hebben? Of zijn er nog tafels, stoelen, balies uit uw kantoor die u van de (nieuwe) huisstijl kleuren wilt voorzien? In onze vrachtwagen spuiterij spuiten wij alles wat in de spuitcabine past.

WERKWIJZE

Onze spuiterij heeft vier hoogstaande spuitcabines én een eigen voor- en nabewerkingsruimte. In de voorbewerkingsruimte worden bumpers, rubbers en lampen etc. gedemonteerd. Vervolgens gaan de onderdelen na het schuren, polijsten en poetsen naar de spuitcabine waar ze worden gespoten. Dit spuiten is een vak waarin ervaring van de spuiter een grote rol speelt. Het gaat om secuur werk, want te veel verf geeft druipers en oneffenheden. Te weinig verf geeft te weinig dekking en geen mooi resultaat. Daarnaast moet het spuiten al lopend op liftplatformen gedaan worden die tijdens het spuiten ook nog omhoog en omlaag bewegen. Kortom, spuiten is weggelegd voor echte vakmensen. En die hebben wij bij Theo Mulder. Na het spuiten wordt alles bij de nabewerking weer keurig in elkaar gezet.

LAAT UW VRACHTWAGEN SPUITEN OF BEDRUKKEN

Wilt u uw vrachtwagens laten spuiten? Of een mooie bestickering geven? Dat kan in de vrachtwagen spuiterij van Theo Mulder. Bent u benieuwd naar meer informatie? Of wilt u graag een afspraak maken? Neem contact met ons op. Wij helpen u graag.

Neem contact met ons op
Direct een afspraak maken
Back To Top