Skip to content
VRIJSTAAND
SPANDOEK
MESHDOEK
STORMVAST

VRIJSTAAND SPANDOEK

VRIJSTAAND FRAME MET DOEK

Spandoeken kun je op vele manieren gebruiken (zie bv hekwerkdoek) dus ook in een vrijstaand frame. Geschikt om op elk leeg stuk grond te plaatsen en door het gebruik van de juiste doekspanners is het reclamedoek snel wisselbaar.

VEILIGHEID

De veiligheid is iets om in de gaten te houden bij het plaatsen van een vrijstaand spandoek. Indien niet goed geplaatst kan de gehele constructie om gaan bij een fikse storm. Vervelend als deze in een weiland staat maar mogelijk dodelijk als het frame in een woonwijk staat. Oriëntatie en verankering zijn dus zeer belangrijk. Als u zelf gaat plaatsen: controleer regelmatig of de constructie nog stevig verankert staat en raadpleeg een expert bij twijfel.

VERANKERING

Het geheel van de constructie bestaat uit steigerbuizen, koppelingen, spanelastieken en een meshdoek. De verankering is datgene wat bepaalt of de constructie om kan gaan of dat voordat dit gebeurt het doek stuk waait. Zeker in dicht bewoond gebied besteden wij hier dus veel aandacht aan en kan het zo zijn dat wij overgaan tot het gebruik van beton voor een extra stevige verankering.

MATEN

De maten zijn vrij te bepalen maar het verdient aanbeveling om de framematen op hele meters te houden. Dan is er namelijk zo min mogelijk zaagverlies. Het doek zal dan 25 cm kleiner zijn dan de framemaat in zowel hoogte als breedte.

MEER WETEN?

Wilt u meer weten neem dan contact met ons op.  Als u al een ontwerp of een idee heeft dan bij voorkeur via de mail. Dan kunt u bij de aanvraag meteen foto’s en ontwerp bijsluiten. Bellen mag natuurlijk ook, wij staan u graag te woord.

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top