Skip to content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

WAT KOST AUTOBELETTERING?

Theo Mulder verzorgt autobelettering voor alle soorten denkbare voertuigen. Of het nu voor een vrachtwagen, personenauto, bestelbus, scooter, bakfiets, vorkheftruck of hoogwerker is, onze autobelettering kan op alles worden geplakt. Autobelettering zorgt voor een exposure van uw naamsbekendheid en is kostentechnisch een zeer effectieve manier van reclame maken. Theo Mulder realiseert autobelettering met kwaliteitsmaterialen. Hierdoor kunnen wij u meerdere jaren garantie geven op hechting en kleurechtheid. Wij vertellen u hier graag meer over.

KOSTEN AUTOBELETTERING

De kosten voor autobelettering zijn van verschillende factoren afhankelijk. Vraag een offerte aan of maak een afspraak om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Wilt u de auto volledig of gedeeltelijk laten bestickeren?
  • Moeten de stickers in contour worden uitgesneden of kunnen deze direct zonder uitsnede worden geplakt?
  • Kiest u voor bestickering of carwrap?
  • Is er al een design of moet deze nog worden gemaakt?

AUTO BELETTEREN MET KWALITEITSMATERIALEN

Voor autobelettering gebruiken wij uitsluitend kwaliteitsmaterialen van 3M en Avery voor alle snijfolies, printmedia en laminaten. Dit zorgt ervoor dat wij u meerdere jaren garantie kunnen geven. Hoe lang de garantie op de autobelettering is, hangt uiteraard af van hoe het ontwerp er uitziet en wat uw verdere wensen hierin zijn. Neemt u bijvoorbeeld gekleurde folies, dan geeft de fabrikant tot 10 jaar garantie op kleurechtheid.

MEER WETEN OVER AUTOBELETTERING?

Benieuwd naar de mogelijkheden van autobelettering voor uw auto en de kosten hiervoor? Wij verzorgen autobelettering voor diverse klanten o.a. gevestigd in Valkenburg, Leiden, Wassenaar en Noordwijk. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 071 402 69 01 of een e-mail te sturen naar reclame@theomulder.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw autobelettering en gaan we voor u aan de slag.

RECENTE PROJECTEN VOOR AUTOBELETTERING

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top