Skip to content
CARWRAP
RIJDEND VISITEKAARTJE
VOERTUIGBIBLIOTHEEK
ONTWERPSTUDIO

WAT KOST AUTORECLAME?

Op zoek naar autoreclame en benieuwd wat de kosten hiervan zijn? Autoreclame is een zeer effectieve manier van reclame maken. In verhouding tot advertenties in dag- of weekbladen zijn de kosten extreem laag én u bepaalt zelf hoe de autoreclame eruit komt te zien. Met een slim ontwerp is het met de autoreclame direct duidelijk wat u doet. Bij Theo Mulder staat kwaliteit centraal, ook bij de realisatie van autoreclame. Onze vakmensen weten precies hoe zij te werk moeten gaan om uw wensen op uw auto weer te geven. Theo Mulder biedt full service en dat merkt u aan alles.

KOSTEN AUTORECLAME

De kosten van autoreclame zijn afhankelijk van verschillende factoren. Vraag een offerte aan of maak een afspraak om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Wilt u de auto volledig of gedeeltelijk laten bestickeren?
  • Moeten de stickers in contour worden uitgesneden of kunnen deze direct zonder uitsnede worden geplakt?
  • Kiest u voor bestickering of carwrap?
  • Is er al een design of moet deze nog worden gemaakt?

VAN AUTOBELETTERING TOT VOLLEDIGE CARWRAP

Bij het ontwerp van autoreclame komen diverse aspecten kijken. Het belangrijkste is het laten opvallen van de boodschap. Soms is een tekst voldoende. Het kan ook zijn dat de boodschap pas duidelijk wordt wanneer er een ondersteunende afbeelding bij is geplaatst of als u de auto volledig laat carwrappen. Weet u nog niet goed wat het beste bij uw boodschap hoort? Laat het ons weten!

MEER WETEN OVER AUTORECLAME?

Benieuwd naar de mogelijkheden van autoreclame voor uw auto en de kosten hiervoor? Wij verzorgen autoreclame voor diverse klanten o.a. gevestigd in Katwijk, Noordwijkerhout, Voorhout, Sassenheim en Lisse. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 071 402 69 01 of een e-mail te sturen naar reclame@theomulder.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw autoreclame en maakt iedereen onderweg kennis met uw bedrijf of merk.

RECENTE PROJECTEN VOOR AUTORECLAME

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top