Skip to content
CARWRAP
FULL COLOUR WRAP
CHROME DELETE
WINDOW TINTEN

WAT KOST CARWRAPPING?

Theo Mulder is gespecialiseerd in het hoogwaardig carwrappen van onder andere auto’s, boten en motoren. Met carwrapping wordt uw auto voorzien van een folielaag. Carwrapping is dé manier om uw auto een unieke touch te geven en er nét even anders uit zien dan anderen op de weg. De kosten voor carwrapping zijn van diverse factoren afhankelijk. Voor welke kleur kiest u? Wat wordt het design? Wat wilt u laten carwrappen? Kortom, al uw wensen zijn van belang bij het bepalen van de kosten. Bij Theo Mulder bent u verzekerd van de beste kwaliteit.

KOSTEN CARWRAPPING

De kosten voor carwrapping zijn afhankelijk van verschillende factoren. Vraag een offerte aan of maak een afspraak om erachter te komen wat wij voor u kunnen betekenen.

  • Hoe wilt u het voertuig carwrappen?
  • Zijn er chrome-delen van uw auto die u wilt voorzien van carwrap?
  • Worden bumpers, lampen en deurgrepen gedemonteerd?
  • Is er al een design of moet deze nog gemaakt worden?

VOORDELEN VAN CARWRAPPING

Naast dat carwrap uw auto volledig beschermt, zijn er ook veel voordelen aan carwrapping.

  • Er zijn kleurfolies beschikbaar die niet standaard tot de kleurenrange van de verffabrikanten behoren.
  • Geen verkleuring van de originele lak door Uv-straling.
  • Makkelijk te vervangen/verwijderen.
  • Snelle metamorfose van uw auto in elke gewenste kleur en stijl.
  • Niet permanent zoals spuiten (na maanden of zelfs jaren is de folie zonder schade te verwijderen).

KWALITEIT GEGARANDEERD MET SVA

SVA (Stressless Vinyl Application) is een innovatieve methode voor carwrapping. De methode van carwrapping is ontstaan door het constant zoeken naar manieren van aanbrengen, waarbij er zo min mogelijk tot geen spanning staat op de kritieke plaatsen van een wrap. Hierdoor wordt het loslaten van de folie voorkomen. Wij kunnen garanderen dat een door ons gemaakte carwrap langdurig meegaat zonder dat de folie in de gootjes los laat.

MEER WETEN OVER CARWRAPPING?

Benieuwd naar de mogelijkheden van carwrapping voor uw auto en de kosten hiervoor? Wij verzorgen carwrapping voor diverse klanten o.a. gevestigd in Rijnsburg, Leiden, Noordwijk, Teylingen en Lisse. Neem gerust contact met ons op door te bellen naar 071 402 69 01 of een e-mail te sturen naar reclame@theomulder.nl. Samen bespreken we de mogelijkheden voor uw carwrap.

RECENTE PROJECTEN VOOR CARWRAPPING

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top