Skip to content
CARWRAP
FULL COLOUR WRAP
VERSCHILLENDE AFWERKINGEN
BESCHERMING

ZWARTE CARWRAP BIJ THEO MULDER BV

Bij Theo Mulder BV zijn we gespecialiseerd in het wrappen van voertuigen: het beplakken van een auto met een laag wrapfolie. Hiermee kunt u een auto laten opvallen en beschermt u tegelijkertijd de originele laklaag. Uw auto wrappen kan in verschillende kleuren. Een van de populairste kleuren voor carwrap is zwart.

ZWARTE FULL COLOUR CARWRAP

Zwart zorgt voor een krachtige en stijlvolle uitstraling van uw auto. Met een full colour wrap voorzien we de volledige oppervlakte uw auto van een vinylsticker die wij printen op onze grootformaat printer. De vinylsticker heeft een zelfklevende werking en beschermt de originele laklaag van de auto. Wij bieden verschillende soorten folie: matte, metallic, satin en chrome. Hierdoor kunt u de afwerking kiezen die het beste bij u past. Zo geeft een zwarte carwrap met een satin-afwerking een chique look en zorgt matzwart juist voor een stoerdere uitstraling.

DE VOORDELEN VAN CARWRAPPING

Naast dat een gewrapte auto het uiterlijk van de auto verbetert, heeft carwrapping meer voordelen.

Carwrapping:

  • Heeft meer kleurmogelijkheden dan de standaard kleurenrange van verffabrikanten;
  • Beschermt tegen lakschade;
  • Beschermt tegen verkleuring;
  • Is niet permanent (in tegenstelling tot spuiten);
  • Is schadevrij te verwijderen.

HOGE KWALITEIT CARWRAP

Bij Theo Mulder BV gebruiken we uitsluitend kwaliteitsmateriaal voor het wrappen van een auto. De merken waar wij mee werken, zijn 3M, Avery en MacTac. Hierdoor garanderen wij meerdere jaren hechting en kleurechtheid. De garantieperiode hangt af van het ontwerp van de carwrap, maar met kleurfolie is de kleurechtheidsgarantie tien jaar.

KIES UW NIEUWE LOOK BIJ THEO MULDER BV

Wilt u een nieuwe look aan uw auto geven? Neem dan contact met ons op om alle mogelijkheden van carwrapping te bespreken. U kunt ons bellen via 071-4026901 of mailen naar reclame@theomulder.nl.

RECENTE PROJECTEN VOOR CARWRAP

Carwrap
Carwrap Theo Mulder BV
Carwrap Theo Mulder BV
Carwrapping Theo Mulder BV
Carwrap
CarwrapCarwrap Theo Mulder BVCarwrap Theo Mulder BVCarwrapping Theo Mulder BVCarwrap

WIJ WERKEN VOOR

Back To Top